ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Eιμαστε MAD & in LOVE με σενα...

31 Οκτωβριου 2008

Η Άννα μίλησε και μας είπε τα πάντα... Σε τηλεφωνική συνέντευξη με το LoveRadio 97,5 Fm ( Τάσος Τρύφωνος | Mαργαρίτα Δρούτσα ) στις 29/10/2008 και χθες το απόγευμα στην εκπομπή ΟΚ στο MAD TV με τον Θέμη Γεωργαντά, η Απόλυτη Ελληνίδα Star μας ενημέρωσε για τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια.

Σχετικά με τον ελληνόφωνο δίσκο, ο τίτλος του οποίου δεν έχει επιλεχθεί ακόμα θα κυκλοφορήσει κοντά στις 5 Δεκεμβρίου από τη SonyBmg. Μουσική έχει γράψει ο Γιάννης Κυφωνίδης σε τρία τραγούδια, το ένα σε στίχους της Βάλλιας Καλαιτζή. Γυναικεία υπόθεση, αφού στιχουργικά ενώνουν τις δυνάμεις τους η Μυρτώ Κοντοβά και η Ελεάνα Βραχάλη, ενώ μουσική έχει γράψει ο Patrick Leonard ( La Isla Bonita, Like a Prayer, Frozen κ.α) και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος... ενώ έκπληξη αποτελεί το ότι μουσική έχει γράψει και η ίδια η Άννα στο τραγούδι " Από Μακρυά και αγαπημένοι" !!! Οι τίτλοι που μας αποκάλυψε η Άννα είναι οι εξής:
Από Μακρυά και Αγαπημένοι ( Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη | Moυσική: Άννα Βίσση )
Ρίσκο (Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη | Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος )
Το That's What Love Can Do ( Christina Aquilera ) έγινε Αν Σε ερωτευτώ σε στίχους Ελεάνα Βραχάλη
Κόντρα & Μέταλλο τιτλοφορούνται οι δύο υπέροχες διασκευές σε στίχους Μυρτώ Κοντοβά

Το νέο album θα έχει περίπου 14 τραγούδια και φυσικά το OST της ταινίας Βank Bang " Το Παρελθόν" ( Στίχοι: Γιώργος Μίτσιγκας | Mουσική: Γιάννης Κυφωνίδης ), σύντομα θα ακούσουμε δύο singles, ετοιμάζεται το booklet, το εξώφυλλο και το επόμενο videoclip. Η Άννα θα συνεργαστεί με τον DJ Mateo στην διασκευή ενός παλιού και αγαπημένου ελληνικού τραγουδιού, ενώ ντουέτο δεν υπάρχει ακόμα αλλά ίσως προκύψει σύντομα. Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει η ίδια η Άννα Βίσση σε συνεργασία με τον Greg Ladanyi. Σε ότι αφορά τις εμφανίσεις της στο Αθηνών Αρένα, θα ξεκινήσουν αρχές Φλεβάρη και έχουν γίνει συζητήσεις με το αγαπημένο νεανικό συγκρότημα C- Real.
O αγγλόφωνος δίσκος θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2009.
Άννα... Ευχαριστούμε, οι fANNAtics σου!!!

Πατήστε στα ονόματα των συντελεστών του νέου δίσκου της Άννας Βίσση για να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με το έργο τους: Patrick Leonard, Greg Ladanyi, Μυρτώ Κοντοβά, Ελεάνα Βραχάλη,Γιώργος Μίτσιγκας,Γιάννης Κυφωνίδης,Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.
Τα ονόματα των συντελεστών, γράφτηκαν με τυχαία σειρά. Συγχωρέστε μας αν παραλείψαμε κάποιο συντελεστή, αλλά η πηγή μας είναι το διαδίκτυο, αν θέλετε να προσθέσουμε πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@fannatics.gr, ευχαριστούμε!

Κατεβάστε τη συνέντευξη στο Love Radio 97,5 Fm
Εδώ Ευχαριστούμε θερμα το μέλος dinos2006, η διαχειριστική ομάδα, για την πολύτιμη βοήθεια του!
Δείτε τη συνέντευξη στο Mad, μέσα από το fannatics youtube channel μας
Εδώ