ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Με ποιους θα εμφανιστει η Αννα στη Μυκονο;

07 Ιουλιου 2014

Περισσότερες λεπτομέρειες έδωσε η Άννα για την επικείμενη συναυλία της στη Μύκονο με συνέντευξή της στην ραδιοφωνική εκπομπή "Καλοκαίρι στο Νότο".

Όπως δήλωσε, η συναυλία των 40 χρόνων στη Μύκονο και το Jackie O θα είναι ένα πάρτι για την πορεία της στο τραγούδι, με βίντεο σε σκηνοθεσία της Christine Crokos που θα αποτελούν αναδρομές στην καριέρα της, αλλά και καλεσμένους την Demy, τους Freaky Fortune, τον RiskyKidd και μεγάλη guest της βραδιάς την Conchita, τη νικήτρια της φετινής Eurovision.

Όπως αποκάλυψε η Άννα, ήταν η αγαπημένη της φετινή συμμετοχή μαζί με την ελληνική, την είδε και στο Youtube να τραγουδά το 'Everything', ήρθαν σε επικοινωνία πριν λίγο καιρό και θεώρησαν πως πρέπει να συνεχιστεί η συμπάθεια που τρέφουν η μια για την άλλη με μια κοινή εμφάνιση. Έτσι, η Conchita θα δώσει το παρόν στο...Vissi Fever στις 26 Ιουλίου, όπου θα τραγουδήσουν και μαζί!

Προς το παρόν, η Άννα τραγουδά σήμερα με τον Αντώνη στο Ηράκλειο της Κρήτης, έστειλε tweet νας μας ενημερώσει για την άφιξή της!

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννας εδώ.

Σχολιάστε εδώ!