ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Διαβασε το δελτιο τυπου και pre-order τη "Συνεντευξη" τωρα!!!

27 Νοεμβριου 2015

Αλήθεια fannatics, εσείς πώς θα προμηθευτείτε το νέο δίσκο της Άννας; Με δεδομένη την άνοδο της πώλησης ψηφιακής μουσικής, όλο και περισσότεροι fans στρέφονται στην αγορά μουσικής μέσω internet. Και αυτό το έχουν καταλάβει οι δισκογραφικές εταιρείες που τους σημαντικούς δίσκους τους βάζουν μέρες πριν την κυκλοφορία τους για pre-order από τους fans. Κάπως έτσι λοιπόν έκανε και η Panik Gold για το δίσκο "Συνέντευξη" της Άννας Βίσση, που κυκλοφορεί στις 30 Νοεμβρίου του 2015 σε στίχους και μουσική Νίκου Καρβέλα και στιχουργική συμμετοχή Γεράσιμου Ευαγγελάτου.

Επειδή εμείς οι fannatics είμαστε πάνω απ' όλα ... fannatics, να σχολιάσουμε τί μάθαμε από το tracklist του δίσκου που βλέπουμε στις σελίδες των pre-order; Το πρώτο πράγμα που μαθαίνουμε είναι ότι το κομμάτι "Αχώριστοι" έχει featuring τον Νικόλα Ραπτάκη (γνωστό από τη συμμετοχή του στους Freaky Fortune αλλά και τις ερμηνείες του ως θετός πατέρας του Τζούλιαν στις Καμπάνες του Edelweiss) και μάλιστα πρόκειται για διασκευή (?) του Give in to me του Michael Jackson (?)... Αυτό συζητιέται στους κύκλους των fannatics, αν και την αλήθεια για το αν πρόκειται όντως για διασκευή ή απλά είναι ένας δεύτερος τίτλος του κομματιού, θα την μάθουμε σίγουρα την ημέρα που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος... Επίσης μάθαμε τη διάρκεια του album!!! Ένας χορταστικός δίσκος 59 λεπτών και 50 δευτερολέπτων έρχεται στις 30 του Νοέμβρη!!!

Τέλος, μέσα από το επίσημο δελτίο τύπου για τον δίσκο, μαθαίνουμε ότι η συμμετοχή του Γεράσιμου Ευαγγελάτου θα είναι σε 4 τραγούδια του δίσκου, ότι 16 σολίστες μουσικοί συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις, ότι τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβε εξολοκλήρου η Άννα Βίσση και ότι υπεύθυνοι για τις ενορχηστρώσεις είναι ο Νίκος Καρβέλας, η Άννα Βίσση και ο Carlos Eleuterio Perez.


Διάβασε τώρα το δελτίο τύπου της Panik Gold για τη "Συνέντευξη" εδώ:

Η "Συνέντευξη" της Άννας είναι λοιπόν διαθέσιμη για pre-order στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple (iTunes), της Google (Google Play) καθώς και του Amazon και μπορείτε σήμερα κιόλας να προπαραγγείλετε την ψηφιακή μορφή του δίσκου και βέβαια να τον στείλετε στην κορυφή των charts πριν καν βγει!!!

Παραθέτουμε τα links για preorder του δίσκου "Συνέντευξη":

iTunes, Google Play, Amazon.uk, Amazon.com

Πώς όμως θα το κάνεις αυτό αν δεν έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω κάποιας τράπεζας; Αν έχεις, τότε βάζεις τα στοιχεία της στο αντίστοιχο store και πληρώνεις με το που κυκλοφορήσει ο δίσκος. Τόσο απλά. Αν όμως δεν έχεις κάποια τέτοια κάρτα; Υπάρχει η λύση. Κυκλοφορούν στα καταστήματα ηλεκτρονικών (ακόμη και σε μεγάλα super markets) ειδικές prepaid cards για iTunes και Google Play:

Έτσι μπορείς να αγοράσεις μια από ένα κατάστημα, να την εξαργυρώσεις στο εκάστοτε ηλεκτρονικό κατάστημα μέσω των οδηγιών της κάρτας, να περαστούν τα χρήματα στο λογαριασμό σου και να κάνεις την προπαραγγελία της "Συνέντευξης" σήμερα και την πληρωμή της την ημέρα που θα κυκλοφορήσει ο δίσκος, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015.

Το μόνο που μένει είναι να απολαύσεις το νέο δίσκο στο ... τέρμα!!!


Και μην ξεχνάς!!!

Άφησε κριτική για το δίσκο σε όποιο κατάστημα κι αν επιλέξεις να κάνεις την αγορά σου!!! Στηρίζουμε την Άννα fannaticά!!!!


Σχόλια, απορίες, βοήθεια, fannatic Poll.... όλα θα τα δεις στο forum μας...