ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Exclusive Fannatic Contest Part 2: Αννα Βισση live στο Hotel Ermou!!!

12 Μαρτιου 2016

Η Άννα Βίσση χαρίζει μοναδικές βραδιές στο κοινό του Hotel Ermou και συνεχίζει ακάθεκτη τις εμφανίσεις της με sold out βραδιές γεμάτες ρυθμό, μελωδίες, πάθος και πάνω από όλα... ερμηνείες!!!

Το fannatics.gr με την ευγενική χορηγία του Hotel Ermou και της Άννας Βίσση, διοργανώνει τον δεύτερο fannatic διαγωνισμό για 20 τυχερούς fannatics! Μήπως δε πρόλαβες να απολαύσεις την Άννα live χθες; Έχεις άλλη μια ευκαιρία λοιπόν...

Μπες στο post του διαγωνισμού στο official page του fannatics.gr στο facebook εδώ και κάνε like, PUBLIC share και comment το ονοματεπώνυμό σου για να έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ΑΠΟΨΕ 12 Μαρτίου 2016 την Άννα Βίσση σε άλλο ένα set από breathtaking ερμηνείες!!! Γρήγορα, like, PUBLIC share και comment το ονοματεπώνυμό σου για να είσαι ανάμεσα στους 20 πρώτους* που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση για είσοδο με ποτό στο Hotel Ermou απόψε 12/3!!!

Με αγάπη από την Άννα "για σένα"!!!

*Οι νικητές - που θα είναι οι 20 πρώτοι που θα έχουν κάνει Like, PUBLIC share και comment το ονοματεπώνυμό τους - θα ενημερωθούν άμεσα κάτω από το ονοματεπώνυμό τους από το page του fannatics.gr!!!