ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Fannatic Contest: Κερδισε προσκλησεις για τα Mad VMA 2016!!!

25 Ιουνιου 2016

Η Άννα Βίσση επιστρέφει μετά από 7 ολόκληρα χρόνια στα Mad Video Music Awards και το επίσημο fanclub της fannatics.gr δε γίνεται να λείπει!!!

To fannatics.gr εξασφάλισε για τα μέλη του 17 διπλές προσκλήσεις για τα Mad VMA 2016 by Coca Cola & Viva Wallet για να αποθεώσουμε τη μία και μοναδική Άννα Βίσση!!! Μπές τώρα στο forum του fannatics.gr εδώ ή στο αντίστοιχο post στο facebook group εδώ και γράψε μας 1) το ονοματεπώνυμό σου καθώς και 2) ποιά ήταν έως τώρα η αγαπημένη σου Mad VMA εμφάνιση της Άννας και μπες στην κλήρωση για μία απο τις 17 διπλές προσκλήσεις!!!

Μη χάνεις χρόνο!!! Δήλωσε συμμετοχή από σήμερα έως την Κυριακή 26/6/2016 στις 23:00!!!


Όροι Συμμετοχής

- Διάρκεια διαγωνισμού από την δημοσίευση του έως τις 23:00 της Κυριακής 26/6/2016

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του fannatics.gr καθώς και τα μέλη του αντίστοιχου facebook group

- Οι νικήτες θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα προέρχονται 10 από το fannatics forum και 7 από το fannatics facebook group

- Προβλέπεται μία διπλή πρόσκληση ανά νικητή. Σε περίπτωση που κάποιος θα κερδίσει και μέσω forum και μέσω facebook group δικαιούται μόνο την πρώτη του νίκη. Πρώτα θα γίνει η κλήρωση για τις συμμετοχές μέσω forum του fannatics.gr

- Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το fannatics.gr την Δευτέρα 27/6/2016 στις 14:00

- Η παραλαβή των νικητήριων εισιτηρίων θα γίνει από μέλη της διαχειριστικής ομάδας την ημέρα των Mad VMA στο meeting point των fannatics στην είσοδο, τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Τηλ. επικοινωνίας: Άκης Πάνου, 6936976979.