ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Βισση στα Mad VMA 2016: Ναι ειναι η Απολυτη!!!

29 Ιουνιου 2016

"Θέλω να πω κάτι αστείο στην αρχή... Δε μπορώ να το ξεπεράσω... Από την ώρα που το σκέφτηκα λέω "Θα το πω"!!! Παλιά, λέγαμε ότι δεν είναι καλό πράγμα να σου λένε σε αυτή τη δουλειά ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί - το ένα ήταν αυτό - και το άλλο να πάρεις τιμητικό βραβείο... Ελπίζω να καταλαβαίνετε τί εννοώ... Όμως, τώρα που το παίρνω, συγκινούμαι, χαίρομαι πάρα πολύ, είμαι ευγνώμων και με κάνει να πάω πάρα πολλά χρόνια πίσω... Όταν ήμουνα περίπου 15 χρονών, όπου όταν ξεκινούσα τότε, νομίζω ότι δε με ένοιαζε τίποτα. Με ένοιαζε μόνο να τραγουδάω και ... να τραγουδάω και να τραγουδάω... Κανένα άγχος, τίποτα... 40 χρόνια μετά βέβαια - και όχι μόνο 40, είναι λίγο παραπάνω Φωκά - νομίζω ότι έχω τα ίδια ακριβώς συναισθήματα... Δεν είναι ότι δε με νοιάζει, απλά ξεπερνάω αυτό που κάνω και με νοιάζει το επόμενο βήμα. Λοιπόν, έχω κάνει πάρα πολλά, θέλω να κάνω κι άλλα!!!"


Κάπως έτσι ξεκίνησε τις ευχαριστίες της η Άννα Βίσση χθες στα Mad VMA 2016 μετά την απονομή βραβείου για την προσφορά της στην ελληνική μουσική από τον Φωκά Ευαγγελινό. Ένα βραβείο που πραγματικά το αξίζει για όσα μας έχει προσφέρει αλλά και για όσα ... θα μας προσφέρει!!!

Ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τη βοήθησε να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα, την οικογένειά της, το άλλο της μισό στη μουσική: το Νίκο Καρβέλα, την Panik, το Mad, τον Φωκά Ευαγγελινό και εννοείται δεν ξέχασε τους fannatics... Είναι ένα fanclub που με ανεβάζει πάντα!!!

Αφιέρωσε το βραβείο στα δύο της εγγονάκια, το Νέστορα και το Νίκο και ξεκίνησε να πει μια Συνέντευξη, αν και δε της αρέσουν πια οι συνεντεύξεις γιατί "τα έχω πει όλα"...


Παρουσίασε τη "Συνέντευξη" για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό μέσο και ... αννατρίχιασε το κοινό! Αισθαντική, μελωδική και πάντα Βισσική, η ερμηνεία της στο κομμάτι, σαν βγαλμένη από τις όπερες που έχει πρωταγωνιστήσει, αποτέλεσε έναν πραγματικό θεατρικό μονόλογο και έκανε τη διαφορά από όλες τις υπόλοιπες εμφανίσεις της βραδιάς... Αποχώρησε με τους στίχους του κομματιού να κυριαρχούν στη σκηνή και να συνοδεύονται με ένα σόλο ηλεκτρικής κιθάρας.

Κι εδώ το fannatics.gr κάνει τη δική του διαφορά και για πρώτη φορά ένα fanclub συμμετέχει με δημιουργία του στα Mad Awards. Ένα video - αφιέρωμα με λίγες έντονες στιγμές από την τεράστια καριέρα της Άννας προβάλεται στις οθόνες και θυμίζει... τί εστί Άννα Βίσση!!! Ένα video που ενώνει τη Μάλα και τη Ροζάνα με το Ερωτευμενάκι, το Nylon και την Αγάπη Υπερβολική... Γιατί άλλωστε όλα αυτά... είναι Άννα Βίσση!!!

Μια Άννα Βίσση που εμφανίζεται ξανά! Με άλλο ρούχο... ξανά μανά!!!

Η σκηνή γεμίζει με τη μπάντα της και αμέτρητους χορευτές! Φωτιές, φωτισμοί, videos και μια Άννα σε τρελά κέφια απογείωσαν το στάδιο με την Απόλυτη να έχει τον τελευταίο λόγο: μια παθιασμένη χορογραφία και ένα έντονο φινάλε!


Η Άννα Βίσση έκανε τη διαφορά... και μπορείς να την απολαύσεις κι εσύ στο επόμενο video!!!


Άννα σ' ευχαριστούμε για άλλη μια εμφάνιση που μας κάνει να νιώθουμε περήφανοι που είμαστε fannatics!!!


Για περισσότερες φωτογραφίες μπείτε στη gallery του fannatics.gr όπου συγκεντρώνεται όλο το αρχειακό υλικό γύρω από την Άννα.