ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ενα μεγαλο "Κορφιατικο Βραβειο" για την Αννα Βισση!!!

01 Νοεμβριου 2016

Το βράδυ της Δευτέρας 31 Οκτωβρίου 2016, η Άννα Βίσση παρευρέθηκε στην 35η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η Ακαδημία Ελληνικών Βραβείων Τέχνης απένημε στην Άννα το τιμητικό βραβείο "Σοφία Βέμπο", για τις ερμηνείες της στα Θεατρικά Μιούζικαλ "Δαίμονες", "Μάλα - Η Μουσική του Ανέμου" και "Οι Καμπάνες του Edelweiss".

Συγκινημένη η Άννα Βίσση παρέλαβε το βραβείο και έλαμπε ολόκληρη από περηφάνια!!! Το βραβείο έχει μεγάλη βαρύτητα μιας και έχει θεσπιστεί από το 1992 και φέρει το όνομα μιας γυναίκας - θρύλου στην ελληνική μουσική, της Σοφίας Βέμπο.

Η Άννα Βίσση δεν ξέχασε να ευχαριστήσει το συνθέτη και εμπνευστή των παραστάσεων που της χάρισαν αυτό το βραβείο, το Νίκο Καρβέλα. Χαιρετισμό από σκηνής απηύθηνε και προς τον σκηνοθέτη τους Γιάννη Κακλέα αλλά και τον σκηνογράφο τους Μανόλη Παντελιδάκη, καθώς και την Τάνια Τρύπη που έπαιζε κομβικό ρόλο στις "Καμπάνες του Edelweiss".

Η Άννα Βίσση παρέλαβε το βραβείο της από τον πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στρατηγό, Μιχαήλ Κωσταράκο, ο οποίος ήρθε από τις Βρυξέλλες για το σκοπό αυτό.

Συγχαρητήρια Άννα!!! Το αξίζεις πραγματικά!!!