ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Συνεντευξη Τυπου για το Star Academy of Greece!

14 Μαρτιου 2017

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου στις 21:00 έρχεται η επικείμενη πρεμιέρα του Star Academy of Greece το οποίο θα μεταδωθεί μέσα από τη συχνότητα του Epsilon για το ελληνικό και μέσα από του MEGAONE για το κυπριακό κοινό. Εκεί για πρώτη φορά θα μάθουμε τους παρουσιαστές των live shows, αλλά θα γνωρίσουμε και τους 16 σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας. Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη τύπου, παρέχοντάς μας περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο show.

 

Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο Hotel Ermou, όπου πραγματοποιεί τις εμφανίσεις της η Άννα Βίσση κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Εκεί παρευρέθηκαν οι κριτές Άννα Βίσση και Πέτρος Κωστόπουλος, οι καθηγητές της φωνητικής Βασίλης Δεναχής Κωστόπουλος και Πολίνα Πρελορέντζου, η καθηγήτρια υποκριτικής Χρύσα Ρώπα, ο καθηγητής ενδυματολογίας Αντώνης Βοεράκος, η καθηγήτρια εκγύμνασης Βασιλική Δημητροπούλου αλλά και τη διευθύντρια της Ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη.

 

Οι 16 συμμετέχοντες, 8 αγόρια και 8 κορίτσια άνω των 18 χρόνων, θα διαμένουν για 4 μήνες σε πολυτελές και ειδικά διαμορφωμένο σπίτι, όπου εκεί θα παρακολουθούν καθημερινά μαθήματα φωνητικής, υποκριτικής/ερμηνείας, styling και γυμναστικής. Εκεί, θα υπάρχουν κάμερες όπου θα καταγράφουν την καθημερινότητα των σπουδαστών, ενώ οι τελευταίοι, θα έχουν ευκαιρία για επικοινωνία με κάποιον δικό τους εβδομαδιαία. Οι παίκτες θα δοκιμάσουν τα όριά τους, καθώς, σύμφωνα με λόγια της παραγωγής, θα υπάρχουν θεαματικές αναθέσεις και κόντρα ρόλοι για αυτούς. Η επιλογή τους δεν έχει γίνει τυχαία, καθώς πέρα από την πολύ καλή φωνή που εντυπωσίασε στις auditions και προϋποθέτει το παιχνίδι, έχουν και ιδιαίτερο χαρακτήρα ο καθένας, κάτι που θα τραβήξει επιπλέον το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Κάθε εβδομάδα και συγκεκριμένα, κάθε Πέμπτη, θα πραγματοποιείται το live show, όπου οι παίκτες θα παρουσιάζουν την προσπάθειά τους μετά από τα μαθήματα που παρακολούθησαν και τον προσωπικό τους κόπο. Σε πρώτο επίπεδο, η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από την Άννα Βίσση, το Νίκο Καρβέλα, τον Πέτρο Κωστόπουλο κι ένα άτομο έκπληξη κάθε εβδομάδα, θα αξιολογεί και θα συμβουλεύει τον κάθε παίκτη με βάση την παρουσία του στο live. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, θα συνεδριάζει με τους καθηγητές της Ακαδημίας και συνυπολογίζοντας την εβδομαδιαία επίδοση στα μαθήματα, αλλά και την παρουσία του κάθε σπουδαστή στο live, θα ορίζουν τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Εκεί, θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό ποιόν από τους 3 επιλέγει για να συνεχίσει στην Ακαδημία, ενώ την τελική απόφαση για την αποχώρηση, ανάμεσα στους 2 εναπομείναντες παίκτες, θα λάβει η κριτική επιτροπή. Τέλος, στον τελικό του παιχνιδιού θα καταφέρουν να φτάσουν μόνο 3 από τους αρχικά 16 συμμετέχοντες, ενώ ο νικητής, θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με την Panik Records.

Η Άννα σχετικά με το παιχνίδι δήλωσε: «Όλα τα είδη μουσικής είναι σημαντικά και κομμάτι στη ζωή μας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνονται διακρίσεις. Θέλουμε όλα τα έιδη να είναι ψηλά, τα χρειαζόμαστε. Η Βίκυ Μοσχολιού ήταν μια τεράστια λαϊκή φωνή, μακάρι να βρούμε την επόμενη Βίκυ Μοσχολιού».

Για όσους δεν έχουν προλάβει ακόμη να κλείσουν τη θέση τους στο πρώτο live με δωρεάν μεταφορά από και προς το Studio αποκλειστικά για το Fannatics.gr δείτε πως μπορείτε, πατώντας εδώ.

ΑΝΝΑμένουμε, λοιπόν μέχρι την Πέμπτη, όπου το show...ξεκινά!!!