ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Για λιγες ακομη εμφανισεις η Αννα Βισση στο Hotel Ermou!

15 Μαρτιου 2017

Στις 25 Νοεμβρίου του 2016 έβαλε, για το φετινό κύκλο εμφανίσεων, το "κλειδί" στην πόρτα του Hotel Ermou, η αγαπημένη μας Άννα Βίσση παρέα με τους 11 υπέροχους σολίστες μουσικούς της που τη συνόδευαν και πέρυσι. Μαζί τους φέτος και οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης κι Ευγενία Λιάκου.

Με το Μαγικό της Χαλί, για μέσο και τη φωνή της, για οδηγό, δημιουργεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο μια Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη με όλο το κοινό να καταλήγει όρθιο να τραγουδά, να ξεφαντώνει και όλο το μαγαζί εντός κι εκτός σκηνής να γίνεται Ένα Σου Λέω, Ένα!

Για τις επόμενες 4 εβδομάδες, λοιπόν, συνεχίζεται αυτό το φανταστικό ταξίδι, με την υπέροχη κι ανεξάντλητη Άννα Βίσση να τραγουδά πολλές από τις αμέτρητες επιτυχίες της, διασκευασμένες ειδικά για το φετινό πρόγραμμα του κατάμεστου Hotel Ermou, πότε jazzy, πότε rock, πότε dance, κρατώντας όμως αυτούσιες μερικές από τις διαχρονικές της επιτυχίες, όπως το Δώδεκα, το Τραύμα, την Αντίστροφη Μέτρηση και πολλά ακόμη.

Με πλήθος επωνύμων να έρχονται για να ακούσουν αυτό το ξεχωριστό πρόγραμμα, που διαρκεί μέχρι τις 5 το πρωί, και πολλές φορές να καταλήγουν και οι ίδιοι στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί με την Άννα, οι εκπλήξεις ήταν πολλαπλές κι ευχάριστες!

Επάνω: Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώτα Νέγκα, Λάμπης Λιβιεράτος, Νίκος Καρβέλας, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Δέσποινα Μοιραράκη, Τάκης Ζαχαράτος, Μελίνα Ασλανίδου.

Μην ξεχάσετε, λοιπόν να κάνετε την κράτησή σας, για τις τελευταίες 8 εμφανίσεις! «Κι η Αντίστροφη Μέτρηση έχει αρχίσει...»

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

«HOTEL ΕΡΜΟΥ», Ερμού 152, Γκάζι

Ώρα έναρξης 12.30 πμ.

Τηλ. κρατήσεων: 210-3463003