ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ολα οσα εγιναν στο πρωτο Live του Star Academy!

19 Μαρτιου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο live του Star Academy, με το Fannatics.gr φυσικά να είναι εκεί. Σε ένα καθόλα νέο περιβάλλον, η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας, η Ναταλία Γερμανού και ο Πέτρος Κωστόπουλος έκαναν το ντεμπούτο τους, ως τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show, με την Άννα, πραγματικά να λάμπει και το Νίκο να αιφνιδιάζει τους πάντες με το λόγο του.

Μετά την παρουσίαση των κριτών και των καθηγητών της ακαδημίας, ξεκίνησαν οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων. Οι κριτές, παρακολούθησαν με προσοχή την παρουσία και των 15 παικτών. Στη συνέχεια με φιλική διάθεση, κοινώνησαν σημαντικά σχόλια και γνώσεις όσον αφορά τα στοιχεία εκείνα, που θα πρέπει να δουλέψουν, οι τελευταίοι, ατομικά και που διέπουν ένα μελλοντικό μουσικό αστέρι. Η Άννα φάνηκε ιδιαίτερα προσφιλής στους συμμετέχοντες, δίχως ασφαλώς να αποποιείται τον ρόλο του κριτή και τόνισε τα σημεία που εκείνη θεώρησε σημαντικά στον κάθε παίκτη, που κλήθηκε να κρίνει. Ασφαλώς από τη βραδιά, δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, καθώς μετά από μεγάλη επιμονή των fannatics, που έδωσαν τη δική τους  σημαντικη νότα στο show, εκείνη μας χάρισε live το "Ξανά Μανά"!

Για να δείτε το αντίστοιχο βίντεο, πατήστε εδώ!

Εμείς ΑΝΝΑμένουμε τη συνέχεια στο επόμενο live, την Παρασκευή 24 Μαρτίου. Μέχρι τότε, ελάτε να συζητήσουμε εδώ όλα όσα συνέβησαν στο 1o Live!

Νικήτρια του ipad με την υπογραφή της Άννας Βίσση, μετά από κλήρωση της τελευταίας, στο live της Παρασκευής 17/03/17 είναι η Ελευθερία Δέδε.