ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Αννα Βισση και Chris Cornell στη σκηνη του Hotel Ερμου!

08 Απριλιου 2017

Μόλις εχθές (07/04/17) πραγματοποιήθηκε μια πολύ ξεχωριστή και σπάνια συνάντηση στο Hotel Ερμού, καθώς ο Chris Cornell ήταν καλεσμένος της Άννα Βίσση, λίγο πριν η τελευταία ρίξει αυλαία στις χειμερινές, φετινές της εμφανίσεις.

Φυσικά, η κορύφωση της βραδιάς ήταν η στιγμή που η σκηνή παραχωρήθηκε στον Αμερικάνο rock star. Χαρακτηριστικά η Άννα ανέφερε πως "Είναι πολύ γλυκό που θα ανέβει εδώ, στη σκηνή ο Chris Cornell, για μας! (...) Ο Chris, απόψε, νομίζω ότι τιμάει την ελληνική του αγάπη".  Ερμήνευσε μοναδικά σε πολύ γνωστή δική του εκδοχή, το τραγούδι Billie Jean, του Michael Jackson, αλλά και σε ντουέτο με την Άννα Βίσση το τραγούδι των Soundgarden, που ανήκε, το Black Hole Sun. (Ακούστε τα στην κύρια εκτέλεσή τους εδώ κι εδώ, αντίστοιχα). Τέλος, η Άννα του αφιέρωσε το "Δώδεκα" (δείτε το αντίστοιχο απόσπασμα εδώ).

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Άννα Βίσση συνδέεται με τον Chris Cornell με έναν "οικογενειακό" τρόπο, καθώς έχει βαφτίσει τον μικρό του γιό, το διάστημα που εκείνη βρισκόταν στο Los Angeles.

Προσδοκούμε κι άλλες τέτοιες συγκινήσεις σε υπέροχες βραδιές!

 

Και μην ξεχνάτε: απόψε, είναι το μεγάλο finale του Hotel Ερμού! Να είστε όλοι εκεί!