ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Εορταστικο δειπνο για τα 80 χρονια λειτουργιας της ΕΛΕΠΑΠ!

05 Μαΐου 2017

Η ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία. Στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων λειτουργίας της και με στόχο την ενίσχυση του έργου της, διοργανώθηκε χορευτικό δείπνο στο ECALI CLUB.

 

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με αποκορύφωση την Άννα Βίσση επί σκηνής.

Η κορυφαία ελληνίδα καλλιτέχνιδα, ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της ΕΛΕΠΑΠ και τραγούδησε αφιλοκερδώς ξεσηκώνοντας με το κέφι, τη ζωντάνια και την αξεπέραστη ερμηνεία της, τους πιστούς φίλους και φίλες , τους εκλεκτούς καλεσμένους, θερμούς υποστηρικτές της ΕΛΕΠΑΠ.

Η κα Άννα Βίσση, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, εξέφρασε το θαυμασμό της για το σημαντικό έργο ζωής που επιτελεί η ΕΛΕΠΑΠ και δήλωσε ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται στο πλάι της, στηρίζοντας με όλες τις δυνάμεις της, το δύσκολο καθημερινό αγώνα της, για περισσότερα «Βήματα Ζωής», για τα παιδιά και τους ενήλικες με αναπηρία.

 

 

Η εκδήλωση σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία και τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη του βασικού στόχου της ΕΛΕΠΑΠ, την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών ολοκληρωμένης αποκατάστασης, υψηλού επιπέδου, μέσα σ’ένα ασφαλές και οικείο για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, περιβάλλον.