ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πρεμιερα γεματη κεφι, με την Αννα Βισση στο Summer Hotel Ermou!!!

13 Μαΐου 2017

Την Παρασκευή 12 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα για το Summer Hotel Ermou και ήταν όλο...εκπλήξεις!Με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα μας υποδέχθηκε η Άννα Βίσση στο νέο καλοκαιρινό της στέκι, στην παραλιακή, με την ίδια ξεχωριστή κι επίλεκτη μπάντα της! Μετά από έναν απολαυστικό κύκλο εμφανίσεων τη χειμερινή σεζόν 2016-2017, κάτι μας λέει πως η ίδια εκρηκτική διάθεση θα ακολουθήσει και στο Summer Hotel Ermou!Στο κοινό που παρευρέθηκε, παρουσίασε το νέο της κομμάτι, που αναμένεται να γίνει το hit του φετινού καλοκαιριού, τα "Καλοκαιρινά Φιλιά", το οποίο δημιούργησε τέτοια διάθεση, που η Άννα θέλησε να το ξανατραγουδήσει "στο καπάκι", όπως κι έγινε!

Καλοκαιρινά Φιλιά


Ακόμη, με ιδιαίτερη έκπληξη, ακούσαμε και κομμάτια από τη δισκογραφία της που είχαν ξεκουραστεί για καιρό, στο συρτάρι, όπως το "Στην Πυρά" και το υπέροχο "Αμόρε":

Στη Πυρά (Τσούλες)

 

Αμόρε

Η πιο όμορφη και ταυτόχρονα δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ερμήνευσε το "Σαδισμό", ένα τραγούδι 17 χρόνων, που νιώσαμε πως καθήλωσε!!!

ΣαδισμόςΆλλα τραγούδια που ακούστηκαν μετά από καιρό, ήταν το "Καλύτερα οι Δυό μας", οι "Υπερβολές" και το "Fabulous" σε μιά πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση! Από τις επιπλέον εκπλήξεις της βραδιάς ήταν όταν η Άννα τραγούδησε τα "Καγκέλια" και το "Φωτιά στα Σαββατόβραδα".

Σαν γενική αίσθηση, η χθεσινή πρεμιέρα είχε πολύ παλμό, κέφι και σίγουρα πολλή διάθεση τόσο από τους επί σκηνής, όσο και από το κοινό! Summer Hotel Ermou, λοιπόν και ... φιλιά (Καλοκαιρινά)!!!