ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Παρτυ εορτασμου για τα 9 χρονια Fannatics.gr με...Καλοκαιρινα Φιλια!

11 Ιουνιου 2017

Την Παρασκευή 09 (τυχαίο;) Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πάρτυ γενεθλίων του fan club της Άννας Βίσση και φυσικά οι fannatics έδωσαν το ηχηρό παρόν τους σε αυτόν τον εορτασμό! Από νωρίς κατέφθασαν οι θαυμαστές στο Summer Hotel Ermou και στο κάθε τραπέζι, τους περίμεναν φωσφορίζοντα βραχιόλια, κόκκινα χείλη και αυτοκόλλητα με στίχους τραγουδιών της Άννας που έχουν την λέξη #φιλί/φιλιά, μιας και το θέμα του πάρτυ ήταν Καλοκαιρινά Φιλιά!

 

Λίγο μετά τις 2 όπου η Άννα εμφανίστηκε, δεν αμέλησε να κάνει ειδική μνεία στο πιο «ωραίο και fannaticό κοινό»! Ακόμη, με σαρκαστικό ύφος, αφιέρωσε το «Σαδισμό» καθώς αποτελούσε ένα εξαιρετικό τραγούδι, που οι fans της ζητούσαν επί χρόνια να το ερμηνεύσει:

Με τη βοήθεια του τόσο ξεσηκωτικού προγράμματος και το κέφι να κορυφώνεται, έφτασε και η στιγμή που οι fannatics θέλησαν να προσφέρουν το δώρο τους τόσο στην Άννα, όσο και στους απανταχού fans, παρόντες και μη, εκείνη τη βραδιά. Το δώρο μας, ήταν ένα βίντεο φτιαγμένο με πολλή αγάπη και κόπο, παρά τις αναποδιές της βραδιάς!

Το highlight της βραδιας, ήταν η στιγμή που μας κάλεσε η Άννα να κόψουμε την τούρτα επί σκηνής και εξέφρασε τις σκέψεις της τόσο για το fan club, όσο και για τους θαυμαστές γενικότερα, αλλά και τη μουσική:

Ήταν πολύ ξεχωριστά γενέθλια αυτού του "παιδιού" που συνεχίζει να μεγαλώνει και να τρέφεται με αγάπη! Ευχαριστούμε πολύ την Άννα Βίσση, το Βασίλη Σιμσιρίκη και το Summer Hotel Ermou για τη βοήθεια, τη συνεργασία και τη φιλοξενία. Φυσικά, ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους fannatics που μας τίμησαν και ήρθαν να γιορτάσουμε παρέα, με τη φωνή της Άννας!

Χρόνια μας πολλά, λοιπόν!!!

Για περισσότερες φωτογραφίες, πατήστε εδώ.

Πείτε μας τις εντυπώσεις της βραδιάς, στο forum μας.

*Νικητήριος αριθμός των λαχνών που μοιράστηκαν, είναι το 39 και ο νικητής, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τη διαχειριστική στέλνοντας μήνυμα εδώ.