ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Αννα Βισση live @ Jackie O' Beach! - Προσφορα fannatics.gr

11 Ιουλιου 2017

Στις 7 Αυγούστου ... She is coming στο Jackie'O Beach Club Mykonos.

Η Άννα Βίσση, επιστρέφει στο πιο διάσημο μαγαζι της Μυκόνου για μια μοναδική καλοκαιρινή εμφάνιση.

 

Το fannatics.gr σε συνεργασια με το Jackie O' εξασφάλισε, για άλλη μια χρονιά την καλύτερη προσφορά για να δείτε την Άννα Βίσση από κοντά.

 

Για να κάνετε την κράτησή σας, μπείτε στο www.jackieomykonos.com, στην ενότητα  Events, στις 7/8 θα βρείτε την εμφάνιση της Άννας και εκεί μπορείτε να προχωρήσετε με την κράτησή σας.

 

 

Προσοχή:

Εφόσον πατήσετε Book Now, πριν προχωρήσετε με την συναλλαγή σας, στην περιοχή που αναγράφεται Enter here your Coupon Code , χρησιμοποιήστε το Κουπόνι του Fannatics: jackieofannatics (με μικρά γράμματα και χωρίς κενά) για να έχετε έκπτωση στα 20 ευρώ με ποτό ανά άτομο, αντί για 30!


Απαραίτητο

Για την είσοδο σας στο Jackie O' την ημέρα της εμφάνισης της Άννας και για να ισχύσει η έκπτωση, στην κράτηση σας είναι κάθε μέλος να έχει τυπώσει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ κάρτα μέλους προνομίων του fannatics.gr και θα σας ζητηθεί και η επίδειξη της αστυνομική σας ταυτότητας ( ή διαβατήριο ) για ταυτοποίηση, ότι είστε ο πραγματικός κάτοχος της κάρτας. Ουδεμία ευθύνη φέρει το fannatics.gr ή το Jackie O' αν δεν τηρηθούν τα παραπάνω.

 

*Αν για παράδειγμα είστε μια παρέα fannatics 4 ατόμων, τότε και οι 4 θα πρέπει να φέρουν την κάρτα μέλους τους.

Για κράτηση με τραπέζι και φιάλη, αν είσαι fannatic και επιδείξεις την κάρτα μέλους σου θα έχεις έκπτωση 10% στο σύνολο του λογαριασμού σου.

Για να δεις και να τυπώσεις τη δική σου κάρτα προνομίων, του fannatics.gr μπες εδώ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Κα Έλενα στο τηλ του fan club: 6995242349.

 

Jackie O' Mykonos

Super Paradise Bay, Mykonos, 84600