ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Βισση στο Radio Active.

11 Σεπτεμβριου 2017

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου βρέθηκε η Άννα Βίσση στον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Active και παραχώρησε μια συνέντευξη, με αφορμή την επικείμενη συναυλία της την Τρίτη, 12 Σεπτέμβρη στο Αμφιθέατρο της σχολής Τυφλών στη Λευκωσία, με τίτλο της «Μόνο η Αγάπη». Ο λόγος αυτής της συναυλίας έχει σκοπό να δωθούν τα έσοδα στο Ίδρυμα Sophia Foundation for Children.

Στη συνέντευξη αυτή η Άννα μίλησε για το ταξίδι που είχε κάνει στην Κένυα προ λίγων ετών, ώστε να δει και η ίδια το λόγο για τον οποίο θα τραγουδούσε και θα τραγουδά για τα άπορα παιδιά εκεί, αλλά και τη συζήτηση για αυτό με τον μεγάλο εγγονό της, Νίκο. Στη συνέχεια, είπε αστειευόμενη, πως μια έκπληξη που θα προσδοκούσε θα ήταν ένα τρίτο εγγόνι, που να φέρει το όνομά της.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, η έκπληξη που προσέφερε σε μας δεν ήταν τόσο το ότι θα εμφανίζεται και το φετινό χειμώνα στο Hotel Ερμού, όσο το γεγονός πως βρίσκεται στα σπάργανα η νέα όπερα με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα και ενδέχεται να ανεβεί του χρόνου. Ακόμη, είπε ότι θα ήθελε να ξαναζήσει το γάμο της μαζί του, όταν ερωτήθηκε, ώστε να φορούσε διαφορετικό νυφικό.

Επιπλέον, έκανε λόγο και για τη φιλική, πλέον, σχέση και αγάπη που έχουν με τους μουσικούς της, τους 11 σολίστες στο είδος τους, που τη συνοδεύουν τα 2 τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις της στο Hotel Ερμού κι όχι μόνο. Μαζί δημιούργησαν και τις ξεχωριστές εκδοχές τραγουδιών της Άννας που θα ακουστούν και στη συναυλία, με πρώτο και κύριο το ομότιτλο «Μόνο η αγάπη», που είχε γράψει και συνθέσει η ίδια για να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision το 1982. Τέλος, όταν ρωτήθηκε ποιά είναι τα δικά της αγαπημένα τραγούδια από όσα έχει ερμηνεύσει, εκείνη στάθηκε στα εξής 6: το «Δώδεκα», το «Μια αγάπη φωτιά», το «Μην ψάχνεις την αγάπη», το «Αυτή τη φορά», το «Δε θέλω να ξέρεις» και το «Δρόμος».

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Σχολή Τυφλών

12 Σεπτεμβρίου

Για το Ίδρυμα Σοφία για τα παιδιά

Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.

Για εισιτήρια, πατήστε εδώ.