ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Βισση σε συναυλια στη Λευκωσια τραγουδωντας...Μονο για την Αγαπη!

13 Σεπτεμβριου 2017

Πιστή και φέτος με την παρουσία της στον κόσμο της Κύπρου η Άννα Βίσση, με ανανεωμένο look και γεμάτη συγκίνηση έδωσε την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου μια υπέροχη συναυλία στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, στη Λευκωσία. Στεναχωρεμένη μεν που δεν κατάφερε να παρευρίσκεται στα γενέθλια του εγγονού της, Νίκου, χαρούμενη δε που με τη συναυλία της αυτή συνεισέφερε στο σπουδαίο έργο του Sophia Foundation for Children, καθώς τα έσοδα θα πάνε στο Ίδρυμα, χάρισε 3 ώρες ψυχαγωγίας, ενώ από την αρχή της συναυλίας η φωνή της έγινε ένα με αυτήν του κοινού. Η συναυλία αφιερώθηκε σαν γενέθλιο δώρο στον μικρό λέγοντας από μικροφώνου η Άννα, «from yiayia to Niko». Αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ένταξε στην ατμόσφαιρα και το σκοπό της συναυλίας, ερμήνευσε το τραγούδι «Μόνο η Αγάπη», το οποίο είχε συνθέσει για να εκπροσωπήσει την Κύπρο το 1982 στο διαγωνισμό της Eurovision.

Η στιγμή που μας εξέπληξε, ωστόσο, ήταν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος εμφανίστηκε στη σκηνή για να χορέψει το «Εκατομμύρια», που τραγουδούσε η Άννα.

Από το πρόγραμμα δεν έλειψε βέβαια και ο «Σαδισμός», ένα τραγούδι που επανήλθε και ξαναγαπήθηκε από θαυμαστές και μη στο καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Τέλος, τραγούδησε το «Happy Birthday» για το μικρό Νίκο και αφιέρωσε το «Δώδεκα» σε όλους της τους θαυμαστές, που όπως είπε, τους ακούει και τους...διαβάζει!