ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Hotel Ερμου - Season 3, το sequel των ευχαριστων εκπληξεων!

11 Νοεμβριου 2017

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου ξεκίνησε ο τρίτος κύκλος εμφανίσεων για το Hotel Ερμού και φυσικά με την Άννα Βίσση να αποτελεί την οικοδέσποινα, τα 3 τελευταία χρόνια. Με ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο μας υποδέχεται η Άννα, όσο η μπάντα ξεκινά να παίζει το Intro και μας θυμίζει αυτήν της τη πλευρά, που είχαμε να δούμε από το rockumentary του "Όσο έχω φωνή". Το πρόγραμμα ξεκινά με την Άννα να ερμηνεύει το "Έρωτά μου άπιστε", ένα από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου "Nylon".

Η αεικίνητη Άννα φαίνεται πως ξαναέψαξε τους πιο πρόσφατους δίσκους της και επέλεξε να εντάξει στο πρόγραμμα αγαπημένες (και δύσκολες) μπαλάντες που τόσο μας είχαν λείψει. Το κοινό δε θα μπορούσε να μην εκπλαγεί και Fannatiστεί με τραγούδια που επανήλθαν όπως το "Θιβέτ", "Αυτή τη φορά", "Μόνη μου", "Απαγορευμένο" κι "Αλήτισσα ψυχή". Στο πρόγραμμα εντάχθηκε και το αγγλόγωνο "No tomorrow" αλλά και μια guilty pleasure, τολμούμε να πούμε, των fans, το "Ώρα να φεύγω", στο δεύτερο πρόγραμμα. Η Άννα εξέφρασε από την αρχή του προγράμματος πως προσπάθησε πολύ να επιλέξει τραγούδια πιο αισθαντικά, δημιουργώντας φέτος μια ακόμη πιο ζεστή ατμόσφαιρα.

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς ήταν η συγκλονιστική ερμηνεία του τραγουδιού "Without you" και η παρουσίαση ενός νέου, δια χειρός Καρβέλα που σχολιάζει καυστικά με χιουμοριστικό και κεφάτο ύφος το πολιτικό γίγνεσθαι, με τίτλο "Και με λεφτά και με χωρίς λεφτά". Με απόλυτο σεβασμό και εξαιρετική ερμηνεία, εντάχθηκαν και τα λαϊκά τραγούδια: "Μας υποχρέωσες" και "Την αγαπούσα το παραδέχομαι".

Μα τα γεγονότα δεν τελείωσαν εκεί για όσους παρευρεθήκαμε εχθές. Το καλύτερο μας το φύλλαξε για το τέλος, όταν το κοινό της ζήτησε να ερμηνεύσει ως τελευταίο τραγούδι και πάλι το "Αφού", που κυκλοφόρησε μέσα στη βδομάδα και ήδη μας άγγιξε πολύ. Όπως είπε "αυτά που γράφουν ότι τους ενοχλούν, η πλάκα είναι πως εμένα με συγκινούν" και δε θα μπορούσαμε να μην αναγνωρίσουμε τη Μαγκιά ενός καλλιτέχνη να δοκιμάζεται και να κρίνεται για ένα τραγούδι που περιέχει κομμάτι της κοσμοθεωρίας του. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Άννα, Αφού...σ' αγαπάμε και σε ευχαριστούμε! Καλή Αρχή!

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι fannatics, με την επίδειξη της κάρτας μέλους τους στην είσοδο για το μπαρ, έχουν έκπτωση, με εισητήριο 10€ αντί για 15€,