ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ραφτειτε, it's party time!

08 Ιανουαριου 2018

"Να ζήσεις Fannat..."ωπα ωπα, παιδιά STOP! Κρατήστε το, καντε πολλές πολλές πρόβες κι ελπίζουμε την Παρασκευή να το έχετε τελειοποιήσει, ώστε να το τραγουδήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο πάρτυ για τα 10 (!!!) χρόνια του Fannatics.gr!

 

Ε ναι λοιπόν, σας το φυλάγαμε «βρε κουτά, βρε κουτά, βρε κουτά» για έκπληξη και σίγουρα δεν είναι η μόνη που σας έχουμε! Φέτος θα κληρωθούν δυο συλλεκτικά φωτογραφικά άλμπουμ, για τους καλεσμένους μας τη βραδιά του πάρτυ, ώστε να σας ευχαριστήσουμε που όλα αυτά τα χρόνια, είσαστε ο ζωντανός παλμός (φτάνει να έχετε την κάρτα μέλους σας μαζί σας σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή)!

 

Σας περιμένουμε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, στο Hotel Ερμού, για να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και φυσικά να απολαυσουμε όλοι παρέα την Αννα, που είναι η εμπνεύστρια της παρέας μας.

Φορεστε την πιο γιορτινή σας διάθεση, θυμηθείτε να βάλετε το αστραφτερό σας χαμόγελο και λαμψτε σαν "Αστέρια", όπως είναι και το φετινό μας θέμα. Και αν «είστε μονάχη/-ος, λάθος τα λέτε», φτάνει να μας το γνωστοποιήσετε κι εμείς θα σας βάλουμε σε τραπέζι.

 

Πληροφορίες πάρτυ

Hotel Ερμού, Ερμού 152

Ωρα προέλευσης: 23:00

Τιμή φιάλης: 120€/6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6995242349

(Κρατήσεις αυστηρά μέχρι Πέμπτη 11.01.18)