ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Ολα οσα εγιναν στη ληξη του Hotel Ermou Vol. 3!

09 Μαΐου 2018

Θα ήταν ψέμα να πούμε πως χαιρόμαστε που άλλος ένας κύκλος εμφανίσεων έφτασε στο τέλος του: η 3η χρονιά του Hotel Ερμού. Από τις 10 Νοεμρίου 2017 έως και το Σάββατο, 5 Μαΐου 2018, η Άννα Βίσση καλωσόριζε όλους τους ... «Έρωτές της, άπιστους» που έσπευδαν να την ακούσουν. Και στο finale της σεζόν το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο, θεατές αλλά και φίλους της Άννας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, δεν έλειψαν τα πειράγματα με το φίλο της Ηλία Ψινάκη, τον «δήμαρχο της καρδιάς μας», όπως τον αποκάλεσε.

Φανερά χαρούμενη, αλλά και συγκινημένη, μας εκμυστηρεύτηκε από την αρχή του προγράμματος πως είχε το ίδιο τρακ που είχε και στην πρεμιέρα. Η φωνή της, αλλά και η εξαιρετική της μπάντα, μας κράτησαν συντροφιά ως τις 6:45, με την Άννα να κάνει αναδρομές σε παλαιότερα αγαπημένα της τραγούδια («Κυψέλη», «Θα μπορούσα», «Πες το ξανά» κ.α.) και τους θαμώνες και μη, να την συνοδεύουν σε κάθε νότα.

photo: Iro Michou

Τα highlights που εμείς διαλέγουμε από τη φετινή σεζόν είναι οι καταπληκτικές ερμηνείες του «Αυτή τη φορά», του «Θιβέτ» και του «Απαγορευμένου», που επέστρεψε δυναμικά!


Φυσικά, ως πιο συγκινητική και δυνατή στιγμή όλης της χρονιάς, ξεχωρίζουμε την ερμηνεία του «Αφού», αλλά και τα λόγια της Άννας γι'αυτό, στην πρεμιέρα:

Αναμένουμε με αγωνία τα νέα για την ημερομηνία κυκλοφορίας του τριπλού LIVE ALBUM με τα highlights από τις τρεις σεζόν στο Hotel Ermou!!! Άραγε θα έχει και νέα τραγούδια μέσα; We'll find out soon...