ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Η Αννα Βισση ξεσηκωνει τη Θεσσαλονικη!!!

20 Οκτωβριου 2018

Με πολύ κέφι έκλεισαν τα δυο πρώτα διήμερα εμφανίσεων της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το τρίτο. Το Barbarella, το μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα στη συμπρωτεύουσα από τις 5 Οκτώβρη, γέμισε ασφυκτικά τόσο το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας, όσο και τα επόμενα. Fans και μη, καταφθάνουν από όλη την Ελλάδα , για να απολαύσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Το μαγαζί που έχει επιλέξει να εμφανίζεται η Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη είναι ένας πολύ ζεστός χώρος ιδιαίτερης αισθητικής, κάτι που απέχει από τα κλασικά νυχτερινά μαγαζιά.

Με πολλή χαρά η Άννα μαζί με τη μπάντα της, που είναι πλέον η μουσική της οικογένεια, παρουσιάζουν στους Θεσσαλονικείς φίλους της μουσικής της το πρόγραμμμα που απολαύσαμε τη φετινή χειμερινή season στο Hotel Ermou, με την προσθήκη του τραγουδιού «Ο Σαλλονικιός» και το κέφι να κρατάει μέχρι τις πολύ πρωινές ώρες.

Ευχόμαστε όσοι δεν έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους για τα επόμενα διήμερα, να σπεύσουν, καθώς οι εμφανίσεις στη συμπρωτεύουσα ολοκληρώνονται στα μέσα Νοέμβρη.

 

Εσείς; Παρευρεθήκατε στο Barbarella? Πείτε μας την εμπειρία σας εδώ!