ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

H Αννα Βισση Θεσσαλονικη - Αθηνα μεσω Αμερικης!!!

17 Νοεμβριου 2018

Αναρωτιέστε άραγε αν υπάρχει κάποια μουσική σκηνή στη Θεσσαλονίκη που ήταν μονίμως sold out την τελευταία περίοδο; Αναρωτιέστε γιατί σε εκείνο το μαγαζί που λέγεται Barbarella από τις 5 του Οκτώβρη υπήρχε μονίμως κόσμος απ' έξω που περίμενε να μπει και δε τον άφηναν γιατί δε χωρούσε; Αναρωτιέστε γιατί έγραφε Live Party στις αφίσες του; Αναρωτιέστε τελικά ποιός ευθύνεται για όλη αυτή την κατάσταση; Ε λοιπόν ένας είναι ο ένοχος... η Άννα Βίσση!!!

Απόψε 17 Νοέμβρη του 2018 η Άννα ολοκληρώνει τις 100% πληρότητας εμφανίσεις της στη Θεσσαλονίκη. Εμφανίσεις που η Άννα τις χρώσταγε στο κοινό της συμπρωτεύουσας και που τις εκπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο: Ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι το πρωί με τους επισκέπτες να περνάνε υπέροχα και να πηγαίνουν ξανά και ξανά και ξανά μανά!!! Τελευταίο ραντεβού απόψε λοιπόν στο Barbarella Live Party και αναμένεται εκρηκτικό όπως πάντα!!! Have fun fannatics!!!


Τί ακολουθεί μετά όμως; Η Άννα κατεβαίνει Αθήνα μέσω ... Αμερικής!!! Εκεί έχει προγραμματισμένες δύο μοναδικές εμφανίσεις: στις 25 Νοεμβρίου 2018 θα βρίσκεται στο Twin River Event Center, Lincoln, RI, US και στη 1 Δεκεμβρίου 2018 στο The Theater at Hard Rock Hotel & Casino, Atlantic City, NJ, US. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει ήδη εδώ!!!

 

Και μετά την Αμερική επιστροφή στην Ελλάδα και στον απόλυτο προορισμό της νυχτερινής Αθήνας τα τελευταία χρόνια!!! Η Άννα Βίσση κάνει την τέταρτη πρεμιέρα της στο Hotel Ermou στις 21 Δεκεμβρίου 2018 για άλλη μια season καυτών εμφανίσεων!!! Προσεγμένες ενορχηστρώσεις, αλλαγμένα τραγούδια, κρυφά διαμάντια της δισκογραφίας της, εξαιρετικοί μουσικοί και απόλυτες ερμηνείες αναμένονται να συμπληρώσουν τη συνταγή επιτυχίας του Hotel Ermou, μιας επιτυχίας που αποτυπώθηκε στο Hotel Ermou Live 2015-2018 που κυκλοφορεί από την Panik Gold και γίνεται ανάρπαστο!!!

Το Hotel Ermou 2018-2019 όμως θα έχει και κάτι ακόμη: Νέα τραγούδια!!! Δεν είναι κρυφό ότι η Άννα βρίσκεται συνεχώς στο studio με το Νίκο Καρβέλα και ετοιμάζουν νέα τραγούδια! Άραγε θα έχουμε νέο single μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου; Άραγε θα έχουμε νέο album έως τότε; Ή άραγε κάτι θα έρθει αργότερα;

Καταγραφή ηχοκινητικών αντιδράσεων... Έναρξη διαδικασίας μεταφοράς μνήμης... Ολοκλήρωση δημιουργίας... Ολοκλήρωση δημιουργίας... Ολοκλήρωση δημιουργίας...

Μείνετε συντονισμένοι στο fannatics.gr για όλα τα νεότερα!!!