ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

H Αννα Βισση Live λιγο πριν το Hotel Ermou 4!!!

02 Δεκεμβριου 2018

Λίγο πριν την 4η πρεμιέρα της στο Hotel Ermou στις 21 Δεκεμβρίου 2018 και επιστρέφοντας από Αμερική όπου πραγματοποίησε δύο επιτυχημένες εμφανίσεις, η Άννα Βίσση υποδέχεται την περίοδο των Χριστουγέννων με δύο εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο!

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη & Λεβίδου στην Κηφισιά στις 17:00, η σπουδαία ερμηνεύτρια Άννα Βίσση θα ανάψει σε μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Κηφισιά.  Η Άννα Βίσση με το τεράστιο ρεπερτόριο και την ξεχωριστή φωνή σηματοδοτεί την έναρξη ενός εορταστικού μήνα στην Κηφισιά και υπόσχεται μια μοναδική συναυλία!!!

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» επιστρέφει στην πόλη της την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο Lush Beach Bar Resto στη Λάρνακα.  Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00 το βράδυΠληροφορίες και Κρατήσεις στο 7000 8089.

Ένας γεμάτος μήνας για την Άννα Βίσση και τους fannatics της ο Δεκέμβριος λοιπόν καθώς αναμένουμε και τη Δευτέρα 3 Δεκέμβρη την κυκλοφορία του single "Μέσα μου" από την Panik Gold, σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα.

Κάνουμε pre-order το single σε iTunes, Google Play και Amazon και ετοιμαζόμαστε να στείλουμε και αυτό στην κορυφή των charts όπως πάντα! Γιατί ... Άννα ζούμε για να  σ' ακούμε!!!