ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ - Πρεμιερα!

02 Ιουλιου 2009

Κανείς, από τους 6.000 θεατές που κατέκλυσαν το Θέατρο Βράχων για να δουν την πρεμιέρα της Απαγορευμένης καλοκαιρινής περιοδείας της Απόλυτης ( Α.Ε.Σ ), δεν πίστευε αυτό που έζησε χθες για 3 περίπου ώρες!!!

Σκέφτομαι σαν θεατής και όχι σαν fan, ούτε καν fannatic αυτή τη στιγμή και προσπαθώ να οργανώσω στο μυαλό μου τα γραπτά μηνύματα, τα e-mails που έχω δεχτεί, τα status στο facebook, στο twitter και όλα εκείνα τα σχόλια που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο από το χθεσινό υπερθέαμα!

Με 2 λόγια " Anna is Back " !!! Στις 20:00 οι πόρτες άνοιξαν, οι κερκίδες γέμισαν ασφυκτικά, ενώ οι πιο ένθερμοι οπαδοί, αλλά και οι πιο δύσπιστοι φίλοι συσπειρώθηκαν στην αρένα. Περισσότερος κόσμος και από τα VMA που είχαν γίνει στον ίδιο χώρο πριν λίγες μέρες, με τη σκηνή πιο έξω, τους διαδρόμους και τα κιγκλιδώματα.

Θα ήταν άδικο να αποκαλύψω τα ευρήματα αυτής της υπερπαραγωγής σε αυτούς που έχουν αγοράσει τα μαγικά χαρτάκια για επόμενες πόλεις- σταθμούς. Είναι αδύνατο να μη σχολιάσω όμως ότι στις 22:00 η πρωταγωνίστρια μας αποκαλύφθηκε με ένα μοναδικό τρόπο, τα σκηνικά και οι απίστευτες οθόνες "ντυμένα" υπό την σκηνοθετική ματιά της Christine Crokos με videos που σε αφήνουν με ανοιχτό το στόμα... ναι αυτή η όμορφη ελληνοαμερικανίδα απλά κάνει θαύματα! Εκτός από τις χορογραφίες σε συγκεκριμένα τραγούδια, αυτός ο τύπος του Timberlake και της Αguilera, ο Jermaine Browne, μας παρουσιάζει ή όχι για 1η φορά στην Ελλάδα... Digital Χορευτές? Shhh θα το δείτε!!!

Kαι ο Nivo εκεί ήταν " βγήκε από τα ρούχα του " μέχρι να αποφασίσει αν θα κάνει Έρωτα ή Πόλεμο με την Άννα, ο Alex Παπακωνσταντίνου με το oλοκαίνουριο remix στο "Απο μακρυά και αγαπήμενοι " που όλοι το θέλουν και κανείς δεν το έχει... και τραγούδια που δεν είχαμε ακούσει ποτέ ξανά Live και κάπου εκεί ανάμεσα στους επισήμους, η Έλενα Παπαρίζου, ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Tommy Lee, της Pamela!!!

Την άφησα για το τέλος, γιατί απλά δεν έχω λόγια! Aυτή η γυναίκα, Αυτή η Φωνή, αυτό το χαρισματικό ταλέντο, που κατά καιρούς τα ακούει.. αλλά έχει αγαπηθεί πολύ και περισσότερο λατρευτεί, Αυτή την Απόλυτη όπως την έχουν χαρακτηρίσει... στα Live της δεν την φτάνει κανείς και καμιά!!! Είναι "Φωτιά επάνω στη σκηνή " ζει για αυτό και τους παρασέρνει όλους. Η επικοινωνία της με τον κόσμο και η φιλική, παιχνιδιάρικη διάθεση της ενώ την βλέπεις από μια απόσταση νόμιζεις ότι είναι μόνο για σένα εκείνη τη στιγμή, τόσο απρόσιτη και τόσο προσιτή συνάμα! Η Φωνή της πιο κρυστάλλινη από ποτέ, ένας θησαυρός ηχοχρωμάτων και η αστείρευτη ενέργεια της, το πάθος της και η ψυχη της θα σας καθηλώσουν στο Show που θα σας παρουσιάσει!! Τελικά βρήκα λόγια...

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της μαγικής βραδιάς και όλων των άλλων που έπονται. Μπράβο και για το αφιέρωμα στον Βασιλιά της Pop... Λατρεμένο το Απαγορευμένο Summer Tour !!!

Να σημείωσω ότι πολύ μου άρεσε το περίπτερο που στήθηκε έξω από τον χώρο της αρένας με cd, μπλουζάκια και τον απαραίτητο Visso - εξοπλισμό και τους υπεύθυνους να προσκαλούν νέα μέλη στο επίσημο fan Club! Κeep Vissing fANNAtics!!!