ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

The “Unplagued” Concert: Η Αννα Βισση με την Μαρια Σακκαρη συμμετεχουν στο μουσικο challenge αλληλεγγυης!

27 Απριλιου 2020

Η Άννα Βίσση είναι μια από τους 16 καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στο διαδικτυακό event «Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert», που διοργανώνεται από την 24MEDIA με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊου.

Στο event, που θα μεταδοθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 20:30, η Άννα ενώνει τις δυνάμεις της με την διεθνούς φήμης τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία την προσκάλεσε να συμμετάσχει καθότι είναι η αγαπημένη της τραγουδίστρια.

Στο μουσικό challenge «The Unplagued Concert» οι 16 καλλιτέχνες δέχθηκαν την πρόκληση να τραγουδήσουν unplugged και η Άννα θα μας χαρίσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σε ερμηνεία - έκπληξη.

Σκοπός αυτού του πρωτοποριακού για τα ελληνικά ψηφιακά δεδομένα event είναι η οικονομική ενίσχυση του συστήματος Υγείας και όσων συμβάλλουν στη δύσκολη μάχη κατά του κορονοϊού. Όλες οι δωρεές θα γίνονται κατευθείαν στον ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος του Ελληνικού Δημοσίου με ΙΒΑΝ GR8901000230000002341216317 και ονομασία «Είσπραξη δωρεών προς αποπληρωμή εκτάκτων δαπανών για την αντιμετώπιση του κορονοϊού COVID-19».

Challenge accepted. Μένουμε σπίτι, λίγο ακόμα...

Δείτε το event στο www.mousikesagapis.gr