ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

«Μουσικες αγαπης»: Οσα ειπε η Αννα Βισση για την κριση λογω του κορωνοϊου & τα προβληματα που εχει επιφερει στους ανθρωπους της Τεχνης

01 Μαΐου 2020

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το μουσικό challenge αλληλεγγύης «Μουσικές Αγάπης: The Unplagued Concert», που διοργάνωσε η 24MEDIA με στόχο την οικονομική ενίσχυση των ελληνικών νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η  πρωταθλήτρια του τέννις Μαρία Σάκκαρη προσκάλεσε την Απόλυτη Άννα Βίσση, όπως είπε χαρακτηριστικά, να ερμηνεύσει το αγαπημένο της τραγούδι και η Άννα αποδεχόμενη με χαρά την πρόσκληση της αφιέρωσε το τραγούδι "Πράγματα" με μία μοναδική unplugged ερμηνεία.


Μετά την προβολή του συγκεκριμένουν βίντεο, η Άννα Βίσση συνδέθηκε ζωντανά μέσω skype με τους παρουσιαστές του διαδικτυακού event Παντελή Βλαχόπουλο και Παντελή Διαμαντόπουλο και συζήτησαν για τη μουσική, τον αθλητισμό και την κατάσταση, που βιώνουμε αυτή την εποχή.

Η Άννα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη αντιμετώπιση των γυναικών, όσα μας δίδαξε η κρίση λόγω του κορωνοϊού και τα προβλήματα που έχει επιφέρει στους ανθρώπους της Τέχνης. Συγκεκριμένα είπε:

Για τις γυναίκες

«Οι γυναίκες του κόσμου είναι ένα κεφάλαιο, που νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη πίστη και να πέσει ο προβολέας επιτέλους πάνω μας, γιατί σε όλους τους τομείς της ζωής μπορούμε να διαπρέψουμε. Η γυναίκα είναι ένα πολύ δυνατό "προϊόν" της φύσης, είμαστε πολύ ισχυρή δύναμη και τα καταφέρνουμε παντού. Μπορεί να μην έχουμε την ίδια φυσική δύναμη με τους άνδρες, αλλά νομίζω ότι είμαστε και πρέπει να αντιμετωπιζόμαστε ισάξια σε όλα τα επίπεδα.  Σε αυτά που φαίνονται αντιμετωπιζόμαστε (ισάξια), όμως στην αληθινή ζωή η γυναίκα ακόμα είναι φοβισμένη και δε θα ήθελα να είναι, όπως δε θα 'θελα κανένας να είναι. Ούτε να υφίσταται βία, ούτε να υφίσταται υποτίμηση...»


Για όσα μας δίδαξε η κρίση λόγω του κορωνοϊού


«Θεωρώ ότι από οτιδήποτε αντίξοο συμβαίνει στις ζωές μας υπάρχει δίδαγμα και κάθε μέρα θα πρέπει να υπάρχει δίδαγμα, αλλά έγκειται στον καθένα και στην προσωπικότητα του καθενός πώς θα το περράσει μέσα του και πώς απ' όλο αυτό θα γίνει ακόμα πιο δημιουργικός και θα βρει κάτι άλλο στη ζωή του και θα το πάει παραπέρα. Τώρα το να είμαστε ανασφαλείς για το αν θα είμαστε ακριβώς όπως χθες, εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους, που μου αρέσει να είμαι ακριβώς όπως ήμουν χθες, ούτε καν όπως είμαι σήμερα. Πιστεύω σε ένα καλύτερο μέλλον γενικά».


Για τα προβλήματα, που έχει επιφέρει η κρίση λόγω του κορωνοϊού στους ανθρώπους της Τέχνης


«Εγώ ως τραγουδίστρια, ως εκπρόσωπος αυτής της Τέχνης, το ενδιαφέρον μου για τη δουλειά μου, που και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά από την Κυβέρνηση γιατί δεν είναι μόνο οι τραγουδιστές, είναι όλοι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την Τέχνη και είναι πάρα πολλές χιλιάδες οικογένειες, που δεν ξέρουν τι θα συμβεί. Τουλάχιστον να δώσουν μία λύση στο να δουλέψουμε όλοι μας».