ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Δειτε το video clip του νεου τραγουδιου της Αννας Βισση για τον Ζακ Κωστοπουλο!

21 Σεπτεμβριου 2020

Σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2020, συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου και το koutipandoras.gr έχει ως κεντρικό του θέμα το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση, που είναι αφιερωμένο στον Ζακ. Μία ιδέα του συνθέτη και σκηνοθέτη Γιώργου Καλογερόπουλου, που έγραψε τη μουσική του τραγουδιού και κατάφερε να υλοποιηθεί με τη βοήθεια της σπουδαίας στιχουρού Λίνας Δημοπούλου, της χορογράφου Εύης Τσακλάνου, του σκηνοθέτη Αντώνη Morgan Κωνσταντουδάκη, της ηθοποιού και συγγραφέως Μπέττυ Βακαλίδου και φυσικά της Άννας Βίσση, που το ερμήνευσε.

Στο άρθρο του Αντώνη Μποσκοΐτη φιλοξενούνται δηλώσεις των συντελεστών αυτού του project για τον Ζακ, τον ρατσισμό, αλλλά και την συμμετοχή της Άννας Βίσση, ενώ και η ίδια η Άννα μιλάει για την απόφασή της να ερμηνεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Ο Γιώργος Καλογερόπουλος ανέφερε για την πρότασή του στην Άννα Βίσση«Μετά ήρθε η Άννα που την αγαπούσε πολύ ο Ζακ...Ακούγαμε τα τραγούδια της όταν βαφόμασταν για τις παραστάσεις. Δέχτηκε να μιλήσει και για την ψυχή του φίλου μας να τραγουδήσει την ιστορία του ... μεγάλος μάγκας... Με συγκίνησε βαθιά.».

Η Μπέττυ Βακαλίδου είπε για την συμμετοχή της Άννα Βίσση: «Και θέλω ακόμα να πω αυτό: χάρηκα από το βάθος της καρδιάς μου που συμμετείχε η Βίσση στο βίντεο. Είναι μία πολύ μεγάλη σταρ και η υποστήριξη της σε αυτό, πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ το τόσο σημαντικό και καίριο ζήτημα που θέτει η δολοφονία του Ζακ και το ότι δεν έχει αποδοθεί μέχρι τώρα δικαιοσύνη. Θα ήθελα ακόμη να τη συγχαρώ γιατί δείχνει πάντα μία δύναμη και μία πειθαρχία σε ό,τι κι αν κάνει. Δυστυχώς οι ώρες μας στα γυρίσματα δεν συνέπεσαν για να της τα έλεγα όλα αυτά επί τόπου, αλλά πιστεύω πως χάρη στην παρουσία της το θέμα του Ζακ θα αγγίξει πολύ περισσότερο κόσμο. Και προβλέπω ότι κανείς δεν θα δει αυτό το video clip παραμένοντας αδιάφορος γι’ αυτό που βλέπει».

Δείτε το video clip, που γυρίστηκε στο θέατρο "Σταθμός"

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αντώνη Μποσκοΐτη και τις δηλώσεις της Άννας Βίσση στο koutipandoras.gr εδώ