ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Για την Αννα...

07 Οκτωβριου 2023

Ξεκινήσαμε να δημιουργούμε το επίσημο fan club σου 18 χρόνια πριν, όταν ήδη είχες 32 χρόνια μουσικής καριέρας και πολυπλατινένιων επιτυχιών! Στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε το Απόλυτο Αρχείο και το Timeline της διαδρομής σου, ανακαλύπταμε όλα σου τα βήματα από το 1973 μέχρι και σήμερα! Βήματα σημαντικά, τραγούδια που κατακτούσανε όλο και περισσότερες καρδιές, κορυφαίες ερμηνείες αντάξιες του θείου σου φωνητικού χαρίσματος, καινοτόμα shows, εμφανίσεις σε χώρους που πολλοί ονειρεύονται, charts εκτός των συνόρων της χώρας και μία αγάπη υπερβολική και πρωτόγνωρη από παλιούς και νέους fans σε όλο τον κόσμο!

 

 

Συγχώρεσέ μας, αν πολλές φορές είμαστε αυστηροί μαζί σου! Αν αυθόρμητα και παρορμητικά κρίνουμε κινήσεις σου! Από αγάπη το κάνουμε! Φταις εσύ για αυτό! Έχεις βάλει τόσο ψηλά τον πήχη που συναγωνίζεσαι διαρκώς την Άννα των 50 χρόνων!


Συγχώρεσέ μας που οι μεν αγαπάμε την Άννα της Μεθυσμένης Πολιτείας, οι δε την Άννα του Αντίδοτου! Εσύ φταις για αυτό,  που δεν ήθελες να είσαι στατική και μονότονη και μπορούσες με ευκολία να μεταπηδάς από το ένα είδος στο άλλο!


Εσύ φταις λοιπόν που είσαι στη ζωή μας, στην καθημερινότητα μας, που μαλώνουμε για τα μαλλιά σου, για τα ρούχα σου, για την τρέλα σου και την ψυχή σου!!!


Και σε ευχαριστούμε γι’αυτό Άννα!!!


Σε ευχαριστούμε που γεμίζεις την ζωή μας 50 χρόνια...


Σε ευχαριστούμε για την πλούσια μουσική μας βιβλιοθήκη, θέλουμε κι άλλα, κ άλλα, κι άλλα...


Σε ευχαριστούμε που κατέβηκες τα σκαλιά του Ωδείου Ηρώδου Αττικού σαν το κορίτσι που ξεκινούσε πριν 50 χρόνια, συνεσταλμένο, ντροπαλό, αμήχανο και έγινες ΘΕΑ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ, ΙΕΡΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ! Όλα αυτά που δεν σου αρέσει να σου λένε!


Σε ευχαριστούμε που είσαι η Άννα μας!


Με αγάπη φωτιά,

Οι fannatics σου