ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Αννα και Cisse φωτογραφιζονται μαζι κατα της βιας των γυναικων!

22 Ιανουαριου 2011

Ο W.I.N. HELLAS (Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών), στο πλαίσιο της κινητοποίησης για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης κατά της βίας και υπέρ της ενδυνάμωσης και προστασίας των γυναικών, προχώρησε στην έκδοση του Ημερολογίου W.I.N. HELLAS 2011.

Για το εξώφυλλο του Ημερολογίου φωτογραφήθηκαν οι Άννα Βίσση και Djibril Cisse, οι οποίοι θα είναι και οι πρέσβεις καλής θελήσεως του Οργανισμού για το 2011.

Η Άννα, καθώς και ο διεθνούς φήμης αθλητής που είναι γνωστοί για τη φιλανθρωπική τους δράση, δηλώνουν έτοιμοι να στηρίξουν έμπρακτα το έργο του W.I.N. HELLAS για την ενημέρωση του κοινού κατά βίας και υπέρ της προστασίας των γυναικών.

Το θέμα του ημερολογίου είναι «Σχέσεις Προστασίας» και οι «πρωταγωνιστές» τo αποτυπώνουν εικαστικά δημιουργώντας ζευγάρια, που δίνουν το δικό τους μήνυμα για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εκτός από την Άννα και τον Djibril Cisse για το Ημερολόγιο W.I.N. HELLAS 2011 φωτογραφήθηκαν και οι: Φώτης Σεργουλόπουλος & Μαρία Μπακοδήμου, Ναταλία Γερμανού & Άκης Ζήκος, Γρηγόρης Αρναούτογλου & Δήμητρα Τσακίρη, Mike, Sarah & Mikey Jr Batiste, Σωτήρης Νίνης & Σίσσυ Χρηστίδου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος & Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Jean Alain & Juliette Boumsong, Δημήτρης Ουγγαρέζος & Λυδία Παπαϊωάννου , Έρρικα Πρεζεράκου & Γιούρκας Σεϊταρίδης, Κατερίνα Καινούργιου & Drew Nicholas, Γιάννης Μπουρούσης & Δέσποινα Καμπούρη, Sebastian Leto & Δούκισσα Νομικού.

Το Ημερολόγιο κυκλοφορεί ένθετο στο περιοδικό HELLO αυτής της εβδομάδας, 19 Ιανουαρίου 2011.

fANNAtic tip:

- Για τις ανάγκες του Ημερολογίου W.I.N. HELLAS 2011 η Άννα Βίσση συνεργάζεται ξανά, 14 χρόνια μετά, με τον Σπύρο Πώρο! Η πρώτη τους συνεργασία ήταν το 1997 για το video clip του τραγουδιού "Τραύμα", στο οποίο ο Σπύρος Πώρος πρωταγωνιστούσε ως μοντέλο. Αυτή τη φορά ο Σπύρος Πώρος συνεργάστηκε με την Άννα με την ιδιότητα του φωτογράφου, αφού εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται ως φωτογράφος στην Αμερική!

Δείτε το εξώφυλλο του Ημερολογίου εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφησης εδώ.