ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

1994
Δίσκος "Ρε!" (22/12/1994 - Χρυσός) σε μουσική Νίκου Καρβέλα και στίχους του ιδίου και της Εύης Δρούτσα.
Anna talks about 'Re!'
'Trianta ke vale'
Μαζί με το Νίκο Καρβέλα, συμμετέχει το Δεκέμβριο σε φιλανθρωπική εκδήλωση στον Πειραιά, με θέμα "Η Μόδα 1994 κατά του Aids", την οποία παρουσιάζει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τραγουδάει χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τραγούδια από το "Ρε!", καθώς και ένα (ακυκλοφόρητο) ντουέτο με τον Καρβέλα, αφιερωμένο στους φορείς του Aids. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο νοσοκομείο "Σωτηρία" της Αθήνας, για τη δημιουργία της πρώτης πτέρυγας στην Ελλάδα για τους ασθενείς του Aids.
'Σκιές', με το Νίκο Καρβέλα
"Ταξιδεύει κανείς για να γνωρίσει, λένε, μια καινούργια χώρα. Εγώ ίσως ταξίδεψα για να γνωρίσω τελικά την Ελλάδα... Κάποιοι μπορεί να τα χάσουν ακούγοντας αυτά τα τραγούδια και κάποιοι να πουν πως αυτό ήθελαν πάντα από μένα... Εγώ είμαι στις καρδιές και των δυο, με τη μεγαλύτερη πίστη από όλους...Το προσωπικό σημείωμα της Άννας στο δίσκο "Ρε!"
"Η Άννα Βίσση είναι μεγάλη Star", Εύη Δρούτσα, 23/2/2005
Η Άννα και ο Νίκος αποχωρούν και ξεκουράζονται στο αγαπημένο τους Λονδίνο και πίσω στην Ελλάδα κυριαρχούν φήμες μέχρι και για θάνατό τους! Όπως πάντα, η απάντηση δίνεται στην πράξη πολύ σύντομα με νέο cd…