ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

1996
Η Άννα επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία! Το "Κλίμα τροπικό" (29/02/1996, διπλά πλατινένιος), δια χειρός Νίκου Καρβέλα, κυκλοφορεί και σαρώνει τα πάντα! Airplay, νυχτερινή Αθήνα και κοινό υποκλίνονται στο πλήθος των επιτυχιών και στην εναλλακτική ethnic πρόταση που φέρνει ο φρέσκος αυτός δίσκος.
'Εκατομμύρια', Αργά
'Σεντόνια', Μπράβο
Η Άννα μιλάει για το 'Κλίμα Τροπικό'
Περιοδεία ανά την Ελλάδα με περισσότερες από 40 συναυλίες. 09/1996: μεγάλη συναυλία στο ΣΕΦ μαζί με το Νίκο Καρβέλα 30/10/1996 Λευκωσία (φιλανθρωπική εμφάνιση για την καταπολέμηση της μάστιγας της πείνας)
Μέτρα, με το Νίκο Καρβέλα, ΣΕΦ 1996
Στα καλοκαιρινά "Αστέρια" με το Νίκο Καρβέλα και στη συνέχεια στην "Πολιτεία" (Θεσσαλονίκη)
Εμφανίσεις στο Χάος, ένα χώρο που η Άννα αναλαμβάνει και μεταμορφώνει εξ ολοκλήρου, προτείνοντας κάτι εντελώς καινοτόμο στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή. Μαζί της ο Σάκης Ρουβάς, με τον οποίο είχαν στενή συνεργασία η ίδια και ο Νίκος Καρβέλας. Στο υπερεπιτυχημένο σχήμα που μένει στο χρόνο, συμβάλλουν ο Φωκάς Ευαγγελινός και ο Μανόλης Παντελιδάκης, οι καλύτεροι σε χορογραφίες και σκηνικά αντίστοιχα.
Παραλύω, 'Χάος'
'Χάος', με το Σάκη Ρουβά
Δε θέλω να ξέρεις, Δε θα σε ξεχάσω, Εγώ δεν είμαι εγώ, με το Σάκη Ρουβά, 'Χάος'
Μαζί της στο Χάος εμφανίζεται και ο Νίκος Καρβέλας, με ένα ιδιαίτερο όμως τρόπο: βιντεοσκοπεί τον εαυτό του και τραγουδά με την Άννα μέσω μιας τηλεόρασης που εμφανίζεται στη σκηνή!
Καλύτερη Τραγουδίστρια
Ποπ Κορν 1995, Ελένη
23/03/1996: Όταν η Απόλυτη Ελληνίδα Σταρ συνάντησε την εθνική τηλεπαρουσιάστρια, το... Κλίμα σίγουρα δεν ήταν Τροπικό! Η Άννα παρουσιάζει τα τραγούδια του νέου της δίσκου στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά και τα μηχανάκια καταμέτρησης τηλεθέασης... παίρνουν φωτιά! Με οκταμελές μπαλέτο και το Φωκά Ευαγγελινό στις χορογραφίες, η πιο συγκινητική στιγμή του show όταν η Άννα τραγουδά "Ελένη".
Τραγουδάει, προσκεκλημένη από τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου, σε εκδήλωση που διοργανώνεται για την καταπολέμηση της μάστιγας της πείνας, στη Λευκωσία
Σ' αγαπώ
"Για μένα η πιο καλοντυμένη τραγουδίστρια είναι η Άννα Βίσση. Ό,τι και να φορέσει, το αναδεικνύει!" Φιλήμων, σχεδιαστής μόδας