ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

1997
Το "Τραύμα" (16/04/1997, τριπλά πλατινένιος) είναι εδώ και επιφυλάσσει ένα ακόμη σοκ! Την απόλυτη επιτυχία 15 τραγουδιών και το κυριολεκτικό μονοπώλιο στο airplay όλων των ραδιοφώνων! Μια ακόμα μουσική πρόταση, διασκέδασης αυτή τη φορά, από την Άννα Βίσση και το Νίκο Καρβέλα.
Το album κυκλοφορεί και στην Αυστραλία (06/1997) από την τοπική Sony με την ένδειξη "Limited Edition Tour Pack", περιλαμβάνοντας cd single με παλαιότερες επιτυχίες.
'To megalitero souxe'
'Travma'
Τραύμα
Παράλληλα, κυκλοφορεί από την Epic στην Αυστραλία το ξενόγλωσσο single "Forgive me this" (04/1997), που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και το σπάνιο "Crush".
Forgive me this, MAD version
Καλοκαίρι 1997: Riba’s night club μαζί με το Νίκο Καρβέλα και το Χρήστο Αντωνιάδη
Περιοδεία στην Αυστραλία:
Sydney Entertainment Centre (29/08/1997) και άλλα!
Φθινόπωρο 1997: Νυχτερινό κέντρο "Γκάζι". Η Άννα ίπταται στην έναρξη με το "Θάνατος είναι η αγάπη", καθιερώνοντας τις εντυπωσιακές ενάρξεις στα νυχτερινά προγράμματα, κάτι που πολλοί και πολλές θα ακολουθούσαν τα επόμενα χρόνια.
Απόλυτο κενό, Γκάζι 1997
Η διαφημιστική καμπάνια του προγράμματος στο Γκάζι δεν έχει προηγούμενο! Η Άννα φωτογραφίζεται εξωγήινη και εντυπωσιάζει τους πάντες για μια ακόμη φορά με την πρωτοτυπία της!
Γκάζι, επίσημο teaser
Στα πλαίσια του promo του Τραύματος, ο ΟΤΕ κυκλοφορεί συλλεκτική σειρά τηλεκαρτών που έχουν σαν θέμα το πολυπλατινένιο Τραύμα.
Το τραγούδι "Μαύρα γυαλιά" από το "Τραύμα", περιλαμβάνεται μαζί με το "Ελένη", στο cd single "Forgive me this" που κυκλοφορεί η Άννα στην Αυστραλία, με το ομώνυμο τραγούδι και το "Crush" να συμπληρώνουν την κυκλοφορία. Το Σεπτέμβριο, το "Τραύμα" φτάνει στο #73 του αυστραλιανού chart πωλήσεων και το "Forgive me this" στο #66 του singles chart.
Καλύτερο τραγούδι ακροατών Sfera (Σεντόνια)
Καλύτερη Ερμηνεία (Παραλύω)
Καλύτερη Τραγουδίστρια
Κάνει ένα πέρασμα από τη σειρά του Νίκου Μαστοράκη "Καληνύχτα Μαμά" που προβάλλεται από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Άπειρα έχουν συμβεί με τον Καρβέλα. Στο Riba’s όπου τραγουδούσαμε, τον περίμενα κάθε φορά με αγωνία, πότε θα ‘ρθει, αν θα βγει στο ντουέτο, ενώ εκείνος έτρωγε στη Γλυφάδα. Πάντα αγωνιούσα, αλλά ερχόταν on time όταν ήθελε! Μια φορά που τραγουδούσε μόνος του ανέβηκε με λάσπες κάνοντας όλη την πίστα χάλια!" Άννα Βίσση Down town 2005
Δεν έχω τίποτα κακό με τα μπουζούκια. Καταρχήν δεν είναι ίδια όλα τα μπουζούκια, υπάρχουν πολύ πρόχειρα μπουζούκια και υπάρχουν και μπουζούκια όπου τραγουδάει και η Αλεξίου. Όλοι μπουζούκια κάνουμε. Και ο κύριος Νταλάρας μπουζούκια έκανε όταν πήγε στα μπουζούκια, έτσι; Και λουλούδια όλοι δέχονται και τα γουστάρουν όλοι. Όλοι λίγο πολύ απελευθερώθηκαν. Και οι κουλτουριάρηδες λύθηκαν και αυτοί που ήταν λιγότεροι ποιοτικοί έγιναν πιο ποιοτικοί. Εγώ, λοιπόν, θεωρώ ότι πάντα το έκανα αυτό, πάντα είχα ελευθερία στο ρεπερτόριο.