ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

2007
Η δικαστική διαμάχη της Άννας με την εταιρία παραγωγής "Polyvideo", για την εκπομπή "Με αγάπη... Άννα!". Ναι, κράτησε μέχρι τώρα! Μετά από πολυετείς δικαστικές διαμάχες που λόγω αμέλειάς της (όπως δηλώνει η ίδια) κατέληξαν 2 φορές σε καταδίκες και έφεραν τις οφειλές της σε δυσθεώρητα ύψη, η διαμάχη παίρνει φωτιά με μια αιφνιδιαστική κατάσχεση ρούχων και προσωπικών αντικειμένων της σταρ που καταπλήσσει τους πάντες. Χαμός στα media, αναταραχή και η απορία: "Γιατί η Άννα δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη;". Η απάντηση δεν αργεί. Η Άννα αποφασίζει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και μέχρι τους πρώτους μήνες του 2008, όλα τα αντικείμενα έχουν επιστραφεί, συμβιβασμός έχει επιτευχθεί και η εξέταση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο είναι το κερασάκι στην τούρτα! Δικαιώνει την Απόλυτη και της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και χρήματα, δίνοντας τέλος στη συκοφαντική και δυσφημιστική αυτή ιστορία.
Η Άννα μιλάει για την περιπέτεια με την Polyvideo
Anna Vissi – The essential: Best of compilation από αγγλόφωνα και ελληνικά τραγούδια της ΑΕΣ, υποστηρικτική των συναυλιών που δίνει σε όλο τον κόσμο. Δεν κυκλοφόρησε σε Ελλάδα-Κύπρο.
1/2007 Australian tour:
25/01 Metro – Melbourne
26/01 Melbourne Showgrounds
27/01 Sydney Entertainment Centre

4/2007 North American - Canadian tour:
14/04 Foxwoods Casino Connecticut
15/04 Nokia Theater – NYC
18/04 Los Angeles
21/04 Trump Taj Mahal - Atlantic City
25/04 Vic Theatre – Chicago
27/04 The Palace - Montreal / Canada
28/04 Roy Thomson Hall - Toronto / Canada

12/5-30/6 Sun City - South Africa
Kairo - Egypt
23/06 Sunny Beach, Black Sea, Bulgaria

13/10/07 Emperor’s Palace, Johannesburg, South Africa.
Σε τηλεοπτική εκπομπή στη Βουλγαρία
10-11/07 Mini European Tour:
Amsterdam (The Max, 5/10)
Brussels (Cirque Royal Theater, 7/10)
London (Royal Opera House, 3/11)
Η Άννα απουσιάζει, τα νέα δεν είναι και τα πλέον ευχάριστα και το f... που δεσπόζει στην κεντρική σελίδα του fan club της κυριολεκτικά σπάει τα νεύρα των fans! Τι είναι; Γιατί αργεί τόσο (από την αρχή του χρόνου); Πότε θα έρθει επιτέλους; Παρότι θα θέλαμε να είναι το νο1 γεγονός για το επόμενο εξάμηνο, τελικά ήταν το νο2 σημαντικότερο απ’ όσα συνέβησαν σχετικά με την Άννα. Έστω κι έτσι, η έκπληξη δεν ήταν λίγη!
Η Άννα στα Oscar! Στις 25/2/2007 η Άννα παρευρίσκεται στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, επίσημη προσκεκλημένη της προσωπικής φίλης της Patricia Fields, υποψήφιας για Όσκαρ ενδυματολογίας. Οι φωτογραφίες της Άννας στο κόκκινο χαλί μένουν στη μνήμη όλων μας!
22/04/2007 Eπίσημη προσκεκλημένη του Federation of Hellenic Societies of Greater New York και "επίτιμος τελετάρχης" στην επίσημη παρέλαση της ελληνικής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη
20/06/2007 Μουσικά βραβεία Κύπρου:
Video Clip της Χρονιάς (Everything) Κώστας Κεκεμένης / Stefi Productions
3/11/07 Η Άννα αποδέχεται την πρόσκληση και τραγουδάει, ως επίσημη προσκεκλημένη, στο ετήσιο Οινούσσιο Gala, στο φημισμένο Royal Opera House, στο Covent Garden Hall του Λονδίνου. Ερμηνεύει, συνοδεία της London Philharmonica Orchestra τραγούδια από τους "Δαίμονες", τη "Μάλα", καθώς και κάποιες από τις κλασικές της μπαλάντες.