ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

1980
Εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι "Autostop", μαζί με το συγκρότημα "Επίκουροι". Ο διαγωνισμός γίνεται στη Χάγη και η Άννα καταλαμβάνει τη 13η θέση με 30 βαθμούς.
Eurovision 1980
Νέο album, το "Ναι!", με κυριότερες επιτυχίες: "Όσο έχω φωνή", "Το ξέρω θα ‘ρθεις ξανά" (διασκευή του "Woman in love" της Barbra Streisand) και τη "Μεθυσμένη πολιτεία", τραγούδι τίτλων της ομώνυμης επιτυχημένης σειράς της ΕΡΤ. Ένα διαχρονικό τραγούδι το οποίο μπήκε στο δίσκο τελευταία στιγμή εξαιτίας της μεγάλης του απήχησης στο κοινό.
'Να η ζωή!'
Η Minos αποφασίζει να κυκλοφορήσει συλλογή με τίτλο "Τα καλύτερά μου τραγούδια". Περιέχει κάποιες από τις μεγάλες της επιτυχίες, καθώς και τραγούδια που προηγουμένως είχαν κυκλοφορήσει σε δισκάκια 45 στροφών.
Συμμετέχει στο παιδικό μιούζικαλ του Σάκη Τσιλίκη και του Γιάννη Καλαμίτση "Το τζιτζίκι και η παρέα του", τραγουδώντας "Τα ραφτικά της γιαγιάς". Το soundtrack κυκλοφόρησε μόλις το 2006 σε remastered CD μορφή.
Στο "Stork" μαζί με τον Γιώργο Ζαμπέτα, το Σταμάτη Κόκκοτα και τον Πασχάλη. Η Άννα είναι από τις πρώτες τραγουδίστριες στην εποχή που φέρνουν χορευτές και εισάγουν shows!
Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδας (ΕΤΕ) μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα της εποχής.
Προσκεκλημένη στην εκπομπή "Αλάτι και πιπέρι" του Φρέντυ Γερμανού.