ΧΕΙ! Σ' ΕΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!
GR | EN

Πιστευεις οτι ξερεις τα παντα για την Αννα Βισση;

1990
Περίοδος φωτιάς και η Άννα Βίσση εμφανίζεται στο "Διογένης Παλλάς" μαζί με το Λευτέρη Πανταζή. Σημειώνουν και οι δυο εκκωφαντική επιτυχία με τα hits τους "Φωτιά" και "Ταραχή" αντίστοιχα και η Άννα δημιουργεί μόδα με μια ακόμη live εμφάνισή της. Εμφανίζεται στη σκηνή ως βασίλισσα σε θρόνο και κρατώντας σκήπτρο ερμηνεύει τη "Φωτιά". Και με τις εμφανίσεις της και με τα clips της που επιμελείται ο μοναδικός Νίκος Σούλης, επιβάλλει το ινδικό στυλ στην ελληνική μόδα!
Ο δίσκος "Είμαι" (14/12/1990, Χρυσός) βγάζει και αυτός πολλές επιτυχίες.
'Είμαι'
'Φως'
Η Άννα και ο Νίκος Καρβέλας μιλάνε για το 'Είμαι'
Η εκπληκτική "Αντίστροφη μέτρηση" που τραγουδάει με το Νίκο Καρβέλα, στο δίσκο του, "Διαβολάκι". Ο δίσκος παρουσιάζεται από το Νίκο στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά "Μια καλημέρα είναι αυτή" και στο τέλος εμφανίζεται η Άννα για να τραγουδήσει το ντουέτο μαζί με το Νίκο.
13/06/1990 Στάδιο Ηρακλείου, Κρήτη
06/1990 – 09/1990 Περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο
Στα γυρίσματα του πρωτοποριακού της video clip για το τραγούδι"Φως", όπου παριστάνει την Εσμεράλδα, ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης ντύνεται Κουασιμόδος για τις ανάγκες της μεγάλης παραγωγής και παίρνει κυριολεκτικά φωτιά σε μια ατυχία των γυρισμάτων!
Η Άννα Βίσση αναλαμβάνει μετά από πρόταση της ΕΡΤ να παρουσιάσει το Χριστουγεννιάτικο τηλεοπτικό show "Χριστούγεννα χωρίς σύνορα" και παρουσιάζει ένα υψηλών προδιαγραφών πρόγραμμα με καλεσμένους την Gloria Gaynor, το Στέφανο Κορκολή και το Δημήτρη Σγούρο. Η Άννα τραγουδάει μαζί με την Gaynor το "Άγια νύχτα", με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο.
Με την Gloria Gaynor